Wat is de Fit Bodywrap?

De Fit Bodywrap is een infrarood deken dat VER-INFRAROOD stralen aanmaakt. Het geeft je de aangename warmte die je voelt achter glas op een zonnige wintermiddag, waarbij je heerlijk kan ontspannen.

Door de dieptestraling gaat je lichaam reageren en komen er heel wat processen op gang. Deze techniek is uitvoerig getest en medisch onderbouwd.

Wat gebeurt er tijdens de Fit Bodywrap behandeling van 45 minuten?
Calorieverbranding! Zelfs tot 1400 kcal, terwijl je zalig relaxt en geniet van jouw me-time. De ver-infrarood stralen dringen tot 3.5 cm in je lichaam, waardoor de kerntemperatuur van je lichaam verhoogt tot +/- 38°C. Je lichaam functioneert optimaal bij een temperatuur van 36.5°C tot 37°C. Bij 38°C gaat je lichaam automatisch in afkoelmodus. Dit wil zeggen dat je gaat zweten. Door het afkoelen verbruikt je lichaam dus meer energie. Je zweet tijdens de Fit Bodywrap sessie tot 5x meer dan tijdens het sporten. Metabolisme boost en gewichtsverlies! De stralen helpen je lichaam om te stoppen met het omzetten van koolhydraten naar vet doordat ze het produceren van organische vetzuren stimuleren. Hierdoor ga je centimeters vet verliezen. Ontgiften van je lichaam! Je lichaamsvetten worden wateroplosbaar bij een temperatuur van 38°C, en versmelten in kleinere deeltjes. Ook andere afvalstoffen in je lichaam worden via zweet en urine afgevoerd. Het zweet gegenereerd door de ver-infraroodstralen bevat 15 tot 20% meer gifstoffen dan het zweet aangemaakt bij een traditionele sauna of sporten. Om het ontgiftingsproces te versnellen en te optimaliseren, is water drinken ontzettend belangrijk. Stressvermindering! Stress zijn geestelijke spanningen, die zich uiten in spanningen in ons lichaam, op onze spieren en organen. Door die lichamelijke nadelen krijgt onze geest opnieuw extra spanningen en geraak je terecht in een vicieuze cirkel. De ver-infraroodstralen genezen deze lichamelijke spanning en doorbreken zo de negatieve spiraal. Spieren ontspannen en gewrichtspijnen verminderen! Door de stralen warmen onze spieren geleidelijk op waardoor ze elastischer worden en dus ontspannen. Het vocht in de gewrichten warmt op en je beweegt weer soepeler. Huidverjonging! De warmte zet je bloedvaten open waardoor een versnelde bloedstroom gestimuleerd wordt en dus ook een verhoogde aanvoer van zuurstofrijk bloed. Nieuwe huidcellen worden sneller aangemaakt. De stralen helpen bij de opbouw van het collageen bindweefsel waardoor de huid soepeler en steviger wordt. Cellulitis vermindering! Cellulitis, iedereen heeft het, maar het wordt zichtbaarder wanneer het bindweefsel verzwakt en zo het aanwezige vetweefsel niet meer gelijkmatig kan verdelen. Door de infraroodstraling krijgt het bindweefsel een boost en kan dit het vetweefsel weer beter de baas. Immuunsysteem versterkt! De stralen zorgen voor een versnelde aanmaak van witte bloedcellen die op hun beurt zorgen voor een verbetering van je immuniteit.
Fit Coat
Fit Boosterspray

Hoe gaat de Fit Bodywrap behandeling in zijn werk?

Je parkeert je auto op de ruime private parking en we ontvangen je in onze studio waar een fris glas water op je wacht. In de gezellige Fit Bodywrap ruimte warmen wij alvast het deken voor, terwijl jij je rustig kan uitkleden. (lingerie/bikini hou je aan) We benevelen je lichaam met de Fit Boosterspray. Je trekt de speciale Fit Coat (wegwerpoverall) aan. Deze neem je mee naar huis of we bewaren/reinigen deze voor je volgende sessie. We helpen je in het Fit Bodywrap deken en zorgen dat je comfortabel van jouw eigen moment kan genieten. Je armen worden apart ingepakt met 2 kleinere dekens zodat je deze vrij kan bewegen en gebruiken. Na 30 minuten komen we je uit het deken helpen en kleed je je rustig terug aan. Om een maximaal effect van de behandeling te hebben, raden we aan je de eerste 12 uur niet te douchen of te baden. Een intieme opfrisbuurt kan uiteraard wel. Je drinkt voor en na je behandeling voldoende water, dit is een absolute must!

Weg slechte dingen, plaats voor fris jong leven!

Je nestelt je gezellig in het warme deken en je voelt geleidelijk aan de aangename, knusse warmte over je lichaam stralen. Je hart doet het bloed sneller stromen en je hele lichaam krijgt meer zuurstof. Hierdoor komen de toxische afvalstoffen los en worden deze door het bloed afgevoerd. Via het zweet en je organen worden deze afvalstoffen dan naar buiten gedreven.

Prijzen van de Fit Bodywrap

We bieden verschillende mogelijkheden aan, gaande van 1 behandeling(kennismaking) tot een 20 beurtenkaart. Met 1 sessie voel je onmiddellijk wat de ver-infraroodstralen met je lichaam doen. Om resultaat te ervaren zijn meerdere sessies aan te raden. Droom je van langdurig resultaat? Dan zijn er uiteraard meer behandelingen nodig. We raden aan om 3 weken twee sessies per week te doen en daarna over te stappen naar één keer per week.

Prijslijst

1 sessie (kennismaking)

€ 49,95

5 sessies

€ 260

10 sessies

€ 450

20 sessies

€ 770

Een Fit Bodywrap sessie inplannen?

Ben je overtuigd van deze vernieuwende technologie? Plan dan snel je eerste sessie in. Na de aanvraag zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen. Voor meer informatie over de Fit Bodywrap en onze overige diensten, kan je steeds contact met ons opnemen. We helpen je graag verder!
Voor en na bodywrap

Contact

Adresgegevens

Fit20 Beringen
Koolmijnlaan 13 b1
3580 Beringen
België

Contactgegevens

E-mail
sigrid@isagenfit.be

Tel
+32 495 260 016

Openingsuren

Ma: 08:00 - 21:00

Di: 08:00 - 21:00

Woe: 08:00 - 19:00

Do: 08:00 - 19:00

Vrij: 07:00 - 12:00

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze acties of leuke tips ontvangen? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief en wees steeds op de hoogte.

Je bent succesvol ingeschreven!