Isagenix Collagen Elixir™

Collagen Elixir™ van Isagenix is rijk aan innovatieve mariene collageenpeptiden en krachtige plantaardige ingrediënten. Deze zorgen ervoor dat je huid van binnenuit verzorgd en gevoed wordt. Door collageen te bestellen kan je ook jouw glans ontdekken!

5 gram marine-collageenpeptiden

Ontdek je glans en kies voor een gezonde, gehydrateerde huid.

Stralende biotine en zink

Een stevige boost voor een gezonde huid, haar en nagels.

Vitamine C

Krachtige antioxidant om de natuurlijke aanmaak van collageenproductie te bevorderen.

Eeuwenoude botanische blend

Rustgevende kamille, hydraterend aloë vera en voedende goji- en acerolabessen.

0 gram toegevoegde suiker

Gemaakt met wilde bessen en een vleugje botanische kruiden voor een zoete smaak.

100% recycleerbaar

Onze glazen flessen zijn niet enkel een mooi zicht, maar houden de natuur ook mooi.

Jouw vragen over Collagen Elixir™

beantwoord

Waarom heb ik Collagen Elixir nodig?
Na verloop van tijd zal de productie van collageen in uw lichaam vertragen, waardoor velen van ons fijne lijntjes en verminderde elasticiteit kunnen ervaren. Dit is waar Collagen Elixir van pas komt – het wordt binnenkort de nieuwste stap in je schoonheidsritueel.

Het is gemaakt van mariene collageenpeptiden, biotine, vitamine C, zink en andere oude plantaardige ingrediënten om een ​​gezonde huid van binnenuit te ondersteunen*. Het enige wat je hoeft te doen is een slok nemen en genieten!

*Biotine helpt het normale haar en de normale huid te behouden. Vitamine C draagt ​​bij tot de vorming van normaal collageen om de normale functie van de huid te behouden. Zink helpt normaal haar, normale nagels en een normale huid te behouden.

Waar komt marine-collageen vandaan?
Het zeecollageen in Collagen Elixir is afkomstig van wilde koudwatervissen in Noorse wateren, volgens strikte milieubeschermingspraktijken.
Is de verpakking van Collagen Elixir recycleerbaar?
Ja, de verpakking van Collagen Elixir™ is 100% recyclebaar.
Voor wie is Collagen Elixir geschikt?
Collagen Elixir wordt aanbevolen voor volwassenen ouder dan 18 jaar. Collageen bestellen is niet geschikt voor mensen die allergisch zijn aan vissen.

Hoewel Collagen Elixir voedingsingrediënten bevat die geschikt kunnen zijn voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, is het altijd aangeraden om jouw arts te raadplegen voordat je voedingssupplementen inneemt.

Hoeveel moet ik per dag nemen?
We raden aan om elke dag één dosis Collagen Elixir in te nemen. Zolang je elke dag een hele dosis inneemt, blijf je de voordelen hiervan plukken.
Kan ik Collagen Elixir drinken op een reinigingsdag?
Ja, Collagen Elixir kan op reinigingsdagen worden genomen. Het heeft een waarde van 2 credits per dosis, als je de reinigingsdagentracker gebruikt.
Welk type collageen gebruik je, en wat is het voordeel?
Het marine collageen dat we gebruiken in Collagen Elixir is voornamelijk samengesteld uit type I collageen en is rijk aan unieke en gespecialiseerde aminozuren, die gericht zijn op de gezondheid van de huid en de natuurlijke productie van collageen door het lichaam ondersteunen. Type I collageen is de hoeksteen van onze huidstructuur, goed voor ongeveer 80% van de huidlaag.

Ons lichaam produceert van nature collageen, maar naarmate we ouder worden, neemt de productie ervan af. Studies hebben aangetoond dat collageensupplementen helpen om een ​​gezonde en gehydrateerde huid te behouden.

Voor en na collageen gebruiken

Na onderzoek bij 113 deelnemers die Isagenix Collagen Elixir gebruiken gedurende 30 dagen, zijn de resultaten als volgende (individuele resultaten kunnen variëren):

 

  • 93% vond dat de hydratatie van de huid verbeterde
  • 92% vond dat de huid gezonder aanvoelde
  • 88% vond dat de helderheid van de huid verbeterde
  • 91% vond dat ze een jeugdigere teint kregen
  • 83% vond dat de stevigheid van de huid verbeterde
  • 90% vond dat ze een stralendere huid kregen

Starten met Collagen Elixir? Bestel collageen nu en ontdek de voordelen!

Wil je graag starten met Collagen Elixir van Isagenix? Neem contact met ons op via het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Vervolgens bekijken we samen jouw wensen, geef ik je alle nodige informatie en starten we het traject met Collagen Elixir op.

Contact

Adresgegevens

Fit20 Beringen
Koolmijnlaan 13 b1
3580 Beringen
België

Contactgegevens

E-mail
sigrid@isagenfit.be

Tel
+32 495 260 016

Openingsuren

Ma: 08:00 - 21:00

Di: 08:00 - 21:00

Woe: 08:00 - 19:00

Do: 08:00 - 19:00

Vrij: 07:00 - 12:00

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze acties of leuke tips ontvangen? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief en wees steeds op de hoogte.

Je bent succesvol ingeschreven!