Herken jij je in volgende situaties?

M

Je wil gewicht verliezen, maar weet niet hoe je dit moet aanpakken?

M

Je start regelmatig een dieet maar ziet geen resultaat?

M

De kilo's komen er telkens snel weer bij?

M

Je denkt dat je er alleen voor staat en verliest snel de motivatie?

M

Je mist begeleiding, waardoor je snel in je oude gewoonten hervalt?

Waarom starten met Isagenix?

Omdat je met dit dieet nooit de gezellige etentjes met je vrienden moet weigeren, en zelfs zonder schuldgevoel van een leuk feestje mag genieten!

Dankzij het maaltijdplan van Isagenix kan je op een aangename manier afvallen. Je start met een 30 dagen schema. Zes dagen lang vervang je twee maaltijden door een smaakvolle, heerlijk geurende shake en vul je aan met een gezonde maaltijd (400 – 600 kcal). Op de zevende dag ga je detoxen en drink je een liter magere soep en de reinigingsvloeistof van Isagenix. Door deze methode te volgen, zie je snel goede resultaten!

N

Goede resultaten

N

Duidelijk plan

N

Goede begeleiding

Samen resultaten bereiken

Bij Isagenix sta je er niet alleen voor. Dankzij een sterke en motiverende community kan je steeds terecht bij personen in dezelfde situatie. Zo worden ervaringen en tips onderling uitgewisseld. De coaches en andere leden staan steeds voor je klaar, zodat er samen mooie resultaten bereikt kunnen worden.

Wil je toch nog graag een extra tandje bijsteken? Dan kan de IsaBodyChallenge voor extra motivatie zorgen. Doe mee aan de challenges en maak kans op verschillende prijzen.

Altijd al gedroomd van een gezonder en slanker lichaam? Samen maken we dit waar!

Starten met jouw succesverhaal?

Ben je helemaal overtuigd van Isagenix? Wil je graag jouw leven en gezondheid terug in handen nemen? Krijg je graag begeleiding van een motiverende coach en andere leden die in jouw geloven? Laat je gegevens achter in het formulier en wij contacteren je zo snel als mogelijk voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tijdens dit gesprek brengen we jouw gewoontes in kaart en kijken we samen welke producten en aanpak het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Wij zijn er van overtuigd dat wij van jouw dieet een succes kunnen maken.

Getuigenissen

3 weken op Isagenix en 8 kg minder op de weegschaal. Ik kijk er naar uit om nog meer producten van Isagenix uit te proberen.

En we voelen ons super!

Anthonis

(over Isagenix)

Ik ben gestart in december 2020. Mijn taille is van 98 cm naar 86 cm gegaan en mijn gewicht van 90,4 kg naar 78,3 kg. Dit op 16 weken.

Super product! Geen dieet maar een levensstijl!

Dimitri

(over Isagenix)

Contact

Adresgegevens

Fit20 Beringen
Koolmijnlaan 13 b1
3580 Beringen
België

Contactgegevens

E-mail
sigrid@isagenfit.be

Tel
+32 495 260 016

Openingsuren

Ma: 08:00 - 21:00

Di: 08:00 - 21:00

Woe: 08:00 - 19:00

Do: 08:00 - 19:00

Vrij: 07:00 - 12:00

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze acties of leuke tips ontvangen? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief en wees steeds op de hoogte.

Je bent succesvol ingeschreven!