Wat is Isagenix?

Isagenix is een dieet op basis van een supplementenplan dat afvallen bevordert. Het programma bestaat uit het reinigingen van je lichaam, shakes en repen als maaltijdvervangers en tabletten die je lichaam ontgiften en je vet helpen verbranden.
Isagenix is officieel partner van Club Brugge KV.

Hoe gaat Isagenix in zijn werk?

Het meest voorkomende traject is het 30 dagen systeem. Gedurende 30 dagen volg je telkens zes dagen het maaltijdplan. Je vervangt deze dagen twee maaltijden door een shake en zorgt voor een gezonde derde maaltijd van maximum 400 – 600 kcal. De zevende dag, een dag naar keuze, is de reinigingsdag. Op deze dag ga je vasten en drink je enkel de reinigingsvloeistof en een liter magere soep, zodat je lichaam de tijd krijgt om te ontgiften en even tot rust te komen.

Je kan ook deelnemen aan de IsaBodyChallenge. Door mee te doen aan deze challenge, werk je samen met een hele community naar je doelen. Deze doelen kan je steeds opvolgen in de IsaLife app.

Producten van Isagenix online bestellen

De producten van Isagenix kunnen opgedeeld worden in shakes, dranken, snacks en supplementen. Isagenix collageen is bijvoorbeeld een supplement. Om een efficiënt dieetplan te volgen, worden deze vaak in pakketten aangeboden. Elk product is ook los verkrijgbaar.

De shakes worden gebruikt als maaltijdvervangers. Deze zijn beschikbaar in verschillende smaken. Zo is er voor ieder wat wils. De dranken worden gebruikt als metabolismebooster of om te detoxen op reinigingsdagen. Heb je tussendoor toch nood aan een snack? Ook hier zijn lekkere oplossingen voor. Zo zijn er verschillende repen en hartige chocolade beschikbaar (en zelfs chips!) Er zijn ook vegetarische producten verkrijgbaar. Tot slot zijn er nog de supplementen boordevol vitaminen die jouw lichaam en geest een echte boost geven.

Neem contact op om Isagenix collageen en andere producten te bestellen bij ons!

 

Wat zeggen anderen?

Isagenix zijn niet enkel producten, maar ook een hele community. Je kan steeds terecht bij coaches en andere leden. Zo helpen we elkaar om onze doelen te behalen. Samen staan we sterk. Ook de IsaBodyChallenge is een extra motivatie. Zo vallen er verschillende prijzen te winnen en leer je andere mensen kennen die dezelfde doelen hebben.

Heb je het ook altijd moeilijk om een dieet vol te houden? Dankzij de samenhorigheid en goede, snel zichtbare resultaten kiezen veel mensen voor een levensstijl met Isagenix.

Klaar om gewicht te verliezen met Isagenix?

Wij begeleiden iedereen in Vlaanderen bij het afvallen met Isagenix.
Onze zaak is gelegen te Beringen. Ben je van Hasselt, Genk, Mol, Turnhout, Antwerpen of zelfs Gent?
GEEN probleem. Je kan steeds op ons rekenen.

Getuigenissen

3 weken op Isagenix en 8 kg minder op de weegschaal. Ik kijk er naar uit om nog meer producten van Isagenix uit te proberen.

En we voelen ons super!

Anthonis

(over Isagenix)

Ik ben gestart in december 2020. Mijn taille is van 98 cm naar 86 cm gegaan en mijn gewicht van 90,4 kg naar 78,3 kg. Dit op 16 weken.

Super product! Geen dieet maar een levensstijl!

Dimitri

(over Isagenix)

Contact

Adresgegevens

Fit20 Beringen
Koolmijnlaan 13 b1
3580 Beringen
België

Contactgegevens

E-mail
sigrid@isagenfit.be

Tel
+32 495 260 016

Openingsuren

Enkel op afspraak
Ma: 08:00 - 21:00
Di: 08:00 - 21:00
Woe: 08:00 - 19:00
Do: 08:00 - 19:00
Vrij: 07:00 - 12:00

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze acties of leuke tips ontvangen? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief en wees steeds op de hoogte.

Je bent succesvol ingeschreven!